PLACES EXHAURIDES

Si vols apropar-te a la fotografia experimental en el format instantani, el dissabte, l’1 d’Octubre, farem un taller gratuït de fotografia experimental.

Coneix de primera mà les tècniques més fantàstiques per començar en el món de la fotografia creativa. Es realitzarà una explicació breu amb torn per a preguntes sobre les diverses tècniques, i es duran a terme activitats perquè els assistents desenvolupin aquestes mateixes:

  • Presentació i introducció.
  • Realitzar retrat de cada assistent per al seu ús com a emulsió.
  • Explicació teòrica sobre la tècnica de la doble exposició i posterior sortida pràctica.
  • Explicació teòrica sobre les intervencions químiques.
  • Explicació del Polaroid Transfer & Lift + activitat de transferència.
  • Preguntes i repàs a les seves obres.

 

Perfil de la persona a la qual va dirigit: Creatius amb coneixements bàsics en fotografia.

Material que han de portar els participants:

Si els assistents així ho desitgen, poden portar un recipient per introduir les transferències i poder portar-les a casa sense que es faci malbé. A més, poden portar un suport físic on vulguin fer la transferència de l’emulsió, un material porós i al d’almenys un A5 (148 x 210 mm). Poden ser fulles seques, ampolles i envasos de ceràmica, fusta lacada, etc.

PLACES EXHAURIDES

Dissabte 1 d’octubre

de 10.15 a 13.45 h

Aula Entresol 3

Inscripció prèvia obligatòria fent clic aquí

¡¡¡Places limitades!!!

PLACES EXHAURIDES

CV breu del tallerista

Gal Wachs és i ha estat sempre un artista multidisciplinari. Va estudiar batxillerat artístic a l’Escola d’arts i oficis Llotja de Barcelona, es va llicenciar amb un Visual Art Diploma al Caburn Institute de Brighton i va estudiar cinema i direcció de fotografia en el ja desaparegut Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya (CECC). Ha exposat la seva obra en diversos llocs de Barcelona i creat contingut per diverses entitats, actualment s’està focalitzant en la impartició de tallers i en l’organització del EXP.23, festival de fotografía experimental de Barcelona.

Aquesta activitat és possible gràcies a’L’EXP.23 International Festival on Experimental Photography