Qui som?

Servei de lleure del barri Gòtic adreçat a nens i nenes de 4 a 11 anys, obert de dilluns a divendres de 16.45 a 19.30 h.

És un espai de trobada i de relació pels infants i famílies, on es comparteixen experiències lúdiques i educatives. En aquest espai es treballa per a la socialització i el desenvolupament integral dels infants en relació amb el seu entorn i amb els altres, educant en valors de respecte, convivència, solidaritat i pluralitat. És un espai educatiu, preventiu i inclusiu.

Ofereix una programació diària, atractiva, innovadora i variada d’activitats lúdiques adreçada i adient a totes les franges d’edat. Aquestes activitats han de ser una eina educativa per treballar aspectes com l’autonomia, les relacions personals, la participació, el saber escollir, el respecte, el treball en equip, hàbits (de salut, d’higiene, de comunicació i escolta, de recollida i bon ús del material…).
Es treballa tenint en compte les demandes, interessos i necessitats del grup d’infants i adolescents i de manera coordinada amb les famílies i amb el territori.