15/03 – Caja Azul XIII: La influència de National Geographic a la fotografia en color

10 h. Caja Azul XIII: La influència de National Geographic a la fotografia en color

En els anys 30, Luis Marden convenç National Geographic per fomentar l’ús de les càmeres de 35mm amb rodets Kodachrome. La revista publicava fotografies a pàgina completa des de 1905 i reportatges a color des de 1916, però amb aquesta decisió NG acabaria definint un estil a l’hora d’explicar històries.

Rafa Badia, fotògraf i un dels teòrics espanyols més destacats, i Tino Soriano, fotògraf de la revista, ens explicaran la influència d’aquesta institució en la fotografia en color dels últims 100 anys.

A continuació, el públic podrà debatre, opinar i consultar amb ells sobre aquest interessant tema.

Organitza: Barcelona Photobloggers 

Més informació i inscripcions a: caja-azul.org