06/03-07/03 TALLER DE POSTPRODUCCIÓ DIGITAL DE FOTOGRAFIA

* Fotografia de Pep Bonet.

De 16 a 20 h. (durada total de 8 h.)

A càrrec d’ADDRETOUCH. Docents: Edu Matas, Peppino Molina, Joan Roig.

Inscripcions obertes a partir del 20 de febrer de 2014 online a inscripcions.patillimona.net/ccivic i presencials al Centre cívic Pati Llimona.

Preu: 51,50 €

L’objectiu del curs de post-producció d’Addretouch és que alumnes siguin autònoms amb els programes per tractament digital de la imatge. Ens centrarem principalment en Adobe Camara Raw, PhotoShop CS5/CS6 i alguns plugins especials per a aquests programes.

La fotografia sempre ha tingut tres parts: en primer lloc la captació de la imatge, en segon el processat, i finalment la reproducció. Amb la post-producció processem la informació, li donem un estil i la preparem per la seva reproducció.

Les classes són de caràcter molt pràctic. El temari estarà obert a les necessitats personals dels alumnes per aprofundir en els temes que considerin oportuns.

Si els alumnes estan realitzant un projecte durant el curs se’ls guiarà i aconsellarà per aconseguir la post-producció més adequada al tipus de treball.

Per a les classes és necessari que l’alumne/a porti els seus propis arxiu Raw, ordinador portàtil, Adobe Photoshop i Bridge, preferiblement CS6.

Cal tenir coneixements bàsics d’Adobe Photoshop.

Lloc: Centre cívic Pati Llimona