Sant Jordi 2020 – Esperant un nou Festival del Llibre d’Artista

0

El pròxim 23 d’abril els carrers de Barcelona no s’ompliran ni de roses ni de llibres.

Des de fa 12 anys celebrem el Sant Jordi amb el Festival del Llibre d’Artista i la Petita Edició, una exposició de llibres internacionals inèdits, amb molts artistes que hi participen, trobades i tallers.

El Festival està organitzat per l’associació ILDE amb el suport del Centre Cívic Pati Llimona.

La nova edició del Festival ja estava enllestida, però òbviament hem hagut de suspendre-la per l’emergència causada pel COVID-19.

En aquests dies que precedeixen el dia de Sant Jordi, l’Associació ILDE vol compartir la bellesa de les edicions anteriors, així com la feina que els artistes ja han fet per la nova edició. Per això, convida:

  • A qui ha participat, com a públic o com a autor, en una de les edicions anteriors, passant per la Plaça Sant Just o pel Pati Llimona en els dies adjacents, a enviar a l’adreça ildebook@gmail.com fotos, vídeos, textos o records
  • Als autors que ens han enviat una obra per a la nova edició, a enviar a la mateixa adreça fotos del procés de treball o de la pròpia obra.

Des del Pati Llimona us convidem a col·laborar amb l’Arxiu Virtual, que s’anirà publicant en els pròxims dies a la pàgina Facebook del Festival.

No serà com trobar-nos en persona, però d’alguna manera anirem vivint junts l’espera que cada any en aquests dies acompanya una gran festa…i, de la sang del temible drac, sortiran noves roses!

Gràcies a tots i a totes, un nou i fantàstic festival ens espera!