Què és el PICS?

Del 7 al 21 de març de 2013

 

El PICS (Projecte d’Imatge Contemporània i Social), és un projecte del PATI LLIMONA que té per objectiu acostar la vessant més social de la fotografia al públic en general. És, alhora, un espai de debat sobre les funcions de la fotografia i una ocasió immillorable per a col·lectius de fotògrafs per mostrar els seus projectes. Tot en el marc del barri Gòtic de Barcelona.

 

Fotomovimiento_SergiBernal.jpg

Foto: Sergi Bernal

Ja són quatre anys des de la primera edició del PICS. Hem fet un gran camí, tant per la trajectòria ascendent dels continguts dels programes, com per les aliances creades en aquest recorregut. Gràcies, un cop més, a totes i tots els fotògrafs i col·lectius que participeu en l’organització i a aquells que gaudiu de les activitats i feu possible aquest projecte.

 

Aquest any el PICS presenta diverses exposicions: a més del ja clàssic Enfocats al Gòtic, gaudirem de les exposicions Ausencias, del reconegut fotògraf Gustavo Germano i de Silencis Mediàtics del col·lectiu Fotomovimiento, sempre compromesos en mostrar la realitat social actual. També cal destacar la bateria de tallers monogràfics que podreu realitzar al llarg de la quinzena com  Paisatges nocturns de Barcelona o Eines per l’organització de mitjans alternatius de comunicació.

 

Des d’aquí només queda dir-vos: gaudiu-ne!