REVISTA PIEL de FOTO

Inauguració: Dijous 7 de març 19.30 h.  [Exposició] Fins el 28 de març.

L’exposició Revista PIEL de FOTO és un recorregut al llarg dels 13 números de la revista publicats fins al 2012.  Des del 2009 PIEL de FOTO experimenta formes alternatives de difondre projectes de fotògrafs emergents amb exposicions efímeres, accions de carrer, performances, projeccions, etc.

Foto: Cynthia Nudel

Foto: Cynthia Nudel

En aquesta primera exposició retrospectiva -una forma més clàssica de difusió, no explorada anteriorment- PIEL de FOTO ha seleccionat cinc dels més de 60 reportatges publicats a les seves pàgines, oferint una doble mirada: el projecte exposat al mur i la maqueta del reportatge tal com va ser publicat a la revista.

Fotografies de: Salvi Danés, Nikolai Linares, Alicia Martínez Medina, Cynthia Nudel, Jordi Ruiz Cirera.

A càrrec de: Col·lectiu PIEL de FOTO.

Lloc: Sala Foyer