Creativitat per a fotògrafs

Dimarts 12 i dimarts 19 de març, de 19 a 21 h. [Formació]

Plantejarem les eines per aprendre, practicar i desenvolupar la creativitat aplicada a la fotografia.

Partim del postulat de que la originalitat es una combinació nova dels elements ja coneguts. Durant la conferència repassarem una sèrie d’autors contemporanis d’imatge i de música, desmuntarem les seves influències i la seva obra i, a través dels elements que la constitueixen, ens endinsarem al passat. Veurem els patrons universals de la creació i les seves modalitats contemporànies com el remake, l’ús de la ironia, pastiche, sampling, enumeració, canvi de context, tecnologisme. Observarem com es creuen les diferents disciplines, tradicions i tècniques. Ens adonarem d’on ve la publicitat, com s’influeixen la música i la fotografia, l’art i la moda, la pintura i la cuina, la poesia i l’arquitectura, etc. Després dels visionats i les audicions proposarem un fòrum de discussió entre els participants.

 

Objectiu del taller: Obtenir una visió més pràctica i terrenal de la creativitat.

 

Dirigit a persones amb un nivell alt de fotografia o creació en general.

A càrrec de Jovan Horvath.

 

Preu: 26,04 € (4 hores)

Les inscripcions són presencials i es faran al centre cívic a partir del dilluns 18 de febrer de 2013.