¡Cuidado que muerden!

Inauguració: Dijous 15 de març, a les 19.30 h. Fins el 31 de març.

 Mostra del taller de fotografia comunitària dins del moviment roquer a Cuba

Marcos, Alberto, Urraka, Anne, Jakelin, Taquechi, Ivalu, Oliver o Didie coneixen molt bé les dificultats, rutines o alegries de viure a la ciutat singular deLa Habana. Són“punks” i “frikis”. Són els nou participants que durant el mes de setembre de 2010 van aprendre a usar la fotografia per explicar la realitat que els envoltava. El resultat és aquesta mostra d’imatges on el concepte estètic passa a un segon pla i les històries, amb un contingut sincer i proper, es tornen protagonistes.

El taller va ser conduït per Pau Coll Sánchez, Josu Trueva Leiva  i Beti Rodríguez Bayo. 

A càrrec del Col·lectiu Ruido Photo

Sala Montserrat Roig