Cursos i formació

Dissabte 7 de maig

De 10 a 14 h. Trencant el clixé (15,85 €)

Contra una representació normativa del cos en la fotografia de moda

El cos és un vehicle ple de significats metafòrics. En la nostra societat, generalment, som consumidors passius d’imatges i reproductors de comportaments i significats que altres han elaborat per nosaltres. L’objectiu del taller és contribuir a convertir la fotografia en una eina de pensament crític que ens permeti reflexionar sobre la cultura i la societat del nostre temps. Al taller farem fotografies per deconstruir els estereotips i els modes de vida construïts per altres mitjançant la fotografia de moda. Perquè hem de ser productors de sentit i no reproductors d’un sentit construït pels altres.

Prof. Juan de Dios Pérez

 D’11 a 14 h. Introducció al Plató fotogràfic (16,90 €)

Aprendrem el correcte funcionament d’un plató, la manipulació idònia dels equips, protocols i organització de treball. Cal conèixer per endavant tots aquests elements per poder treure el màxim de rendiment de l’espai. Juntament amb les consignes del funcionament, es realitzaran exercicis d’il·luminació per conèixer les característiques de cada un dels elements que componen el plató.

Prof. Felipe Garibello

 

Dissabte 14 de maig

De 10 a 14h. Relats del barri Gòtic (15,85 €)

Aquest taller vol experimentar una sensació. Convertirem la nostra ciutat, l’habitual, la rutinària, en una de nova, mitjançant la nostra mirada, i partirem de la visió de d’importants fotògrafs que han retratat Barcelona, i concretament el Barri Gòtic.

Prof. Jaume Juncadella

De 10 a 14 h. Fotografia creativa (15,85 €)

“Si busques resultats diferents, no facis sempre el mateix”. – Albert Einstein

Aquest taller proposa descobrir la pròpia creativitat per plantejar i afrontar nous projectes fotogràfics. El taller es dividirà en dos moments: en la primera part, es treballarà amb la creativitat en abstracte partint d’exercicis corporals simples; en la segona, haurem de resoldre un encàrrec fotogràfic de forma creativa.

Per la realització del taller recomanem roba còmoda (xandall o similars) i la vostra càmera (si no en teniu, us la proporcionarem per al taller).

Prof. Victoria Gracia i Lola Hernando

Les inscripcions es faran al centre cívic a partir del dia 4 d’abril.

El pagament es farà amb targeta. Les places són limitades.