El pas a l’adolescència: Sexoafectivitat

Com ja sabeu, el pas a un nou cicle escolar està acompanyat per l’entrada a una nova etapa vital: de ser infants, fills i filles passen, a poc a poc, a ser adolescents. Dins d’una mirada sistèmica, aquesta nova realitat que es perfila la vivim tant petits com adults acompanyants.

Des del Centre per a Famílies amb Adolescents s’ha organitzat el taller El Pas a l’Adolescència: Sexoafectivitat.

Es tracta d’una activitat gratuïta que està dirigida mares, pares, tutors i tutores de joves d’entre 11  i 12 anys en transició cap a l’educació secundària i cap a l’adolescència. En definitiva, dirigida a famílies que tinguin ganes d’explorar els neguits que poden sorgir als seus fills i filles en aquesta fase en relació amb el cos, les emocions i els vincles.

Aquest espai està facilitat per Anna Serra Dolcet, psicopedagoga i terapeuta. En la seva tasca aporta consciència, eines i una major comprensió humana en l’educació, tant en l’àmbit pedagògic com familiar.

Us convidem a participar en aquest taller presencial que es realitzarà al Centre Cívic Pati Llimona (Carrer del Regomir, 3) del districte de Ciutat Vella el dia 9 de març de 17.30 a 19.30h.

Per fer la inscripció prèvia, feu clic aquí.

També et pot interessar...