13a edició del Munt de Mots al Pati Llimona

Aquest any el Festival de Narració Oral de BarcelonaMunt de Mots, girarà al voltant del lema «Misteris i Temps», de manera que els contes d’aquesta 13a edició revelaran importants misteris (o els plantejaran). Seran 31 activitats (el nombre 13 a l’inrevés) per a tots els públics. Contacontes de casa nostra i altres d’internacionals convertiran la «mala sort» en paraules que s’endugui el vent.

Molts contes parlen de la mala sort, malgrat que cap d’ells hi creu realment. Això és el que demostrarà aquest 13è Festival de Narració Oral de Barcelona, Munt de Mots 2022, que tindrà lloc del 15 al 28 d’octubre, indagant en els misteris i els seus temps.

D’entre tota la programació, el Centre Cívic Pati Llimona participa en tres activitats que es duran a terme el 15 i 21 d’octubre.

 

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “LA FALDILLA LILA D’EN LEO”

Irma Borges (Veneçuela)

L’autora d’aquest llibre explicarà el conte de Leo, un nen que es pregunta per què no es pot posar la faldilla morada que li agrada a ell. 

Infantil +3 / Català i castellà

Dia: dissabte 15 d’octubre

Hora: 16:30 h

Activitat gratuïta.

 

CONTES INSTANTANIS

Diversos escriptors i contacontes (Catalunya)

De sobte, ardits escriptors escriuran uns contes que uns no menys ardits 

contacontes hauran d’explicar al públic assistent.  Es tracta d’un encontre amb el vertigen literario-oral. Coordina: Juan Pablo Fuente.

Adults / Castellà i català

Dia: dissabte 15 d’octubre

Hora: 18:30 h

Activitat gratuïta

 

EL MISTERI DEL CULET INDEPENDENT

Rubén Martínez Santana (Veneçuela)

En Rubén explicarà aquesta història amb l’ajuda dels assistents. Els ingredients principals de la sessió seran la imaginació, el joc i la complicitat.

Infantil +4 / Castellà

Dia: divendres 21 d’octubre

Hora: 17:30 h

Activitat gratuïta

 

Com sempre, tota persona que vulgui explicar un conte tindrà el seu espai per fer-ho al Festival o, més ben dit, en tindrà dos: el Laboratori creatiu i Narrín Narran. D’aquesta manera tots els contes podran foragitar la mala sort que es diu que acompanya el nombre 13. Tota la programació del 13è Festival de Narració Oral de Barcelona, Munt de Mots 2022, es pot consultar a www.muntdemots.org.

També et pot interessar...