Inscripcions obertes!!!

Durant les tardes, de dilluns a dijous entre les 16.45 a 19.30, oferim un munt d’activitats pels nens i nenes de 4 a 11 anys: ludoteca, jocs de grup, expressió artística, taller de fotografia, xanques, ludoaventures, cuina, sortides… És l’infant qui tria a quin taller vol participar. La majoria d’aquestes activitats es realitzen en grups d’interedat. No és necessari que l’infant vingui cada dia. Us donem la possibilitat que us organitzeu com més us convingui.

Inscripcions obertes:

  • De dilluns a divendres de 16 a 17.30h.

Documentació que cal portar (originals):
DNI, NIE o passaport del pare, mare, tutor/a legal.
DNI o llibre de família del nen o nena
Targeta sanitària del nen o nena
Pagament de la quota: 16 € al trimestre.

A més, no us perdeu els Divendres en Família amb activitats obertes i gratuïtes!

 

També et pot interessar...