Obrim al Pati Llimona un nou espai d’acompanyament emocional durant l’embaràs per a qualsevol persona que tingui la inquietud i necessitat de resoldre dubtes i, sobretot, de sentir-se més acompanyada durant els mesos de gestació.
Un espai obert, respectuós i lliure de judicis, on es parlarà i treballarà sobre els canvis hormonals i com afecten les emocions, d’alimentació, de dol i pèrdues a la maternitat, de preparació a la lactància materna, preparació emocional del part, tècniques de la gestió del dolor al part, el pla de part, drets de la persona gestant i bebé…etc. Així com de qualsevol altre tema proposat per grup.
Acompanyarà aquestes trobades l’Elisa López, treballadora social, doula i assessora de lactància.

Les trobades seran tots els dimecres de 16 h a 17.30 h i començarem el 6 d’octubre.

La inscripció és gratuïta i cal confirmar disponibilitat de plaça escrivint a elidoulabcn@gmail.com o bé al telèfon 687.8038.63.
Està comprovat que les dones que assisteixen a grups d’acompanyament tenen una experiència molt més positiva de la seva maternitat, se senten recolzades i acompanyades i això les fa sentir molt més empoderades enfront de la quantitat de decisions que han de prendre en aquesta etapa de les seves vides. Un dels objectius és el de crear vincles en l’àmbit comunitari entre les persones que participen i de fer xarxa al barri.