ProfessoraMicha Rusch
Durada12 h en 8 sessions
Inici-finalDel 23 d’abril a l’11 de juny
HorariDimecres de 20 a 21.30 h
Preu49,22 €

Al taller de tècniques de relaxació, ens endinsarem en l’art de la relaxació per a regenerar-nos a nivell físic, emocional i mental; per iniciar el camí cap a la concentració i la meditació. 

Tècniques utilitzades: Relaxació Kum Nye, Method Jacobson, Yoga Nidra i execucions d’atenció. Mètodes per a la relaxació física, mental i emocional. L’art de replegar els sentits (pratyahara en el ioga) no només és un camí cap a la concentració i la meditació. Saber-se relaxar és el primer pas de regenerar-se i de la cura, remei eficaç per combatre diferents trastorns des de lede l’antiguitat, la relaxació profunda també augmenta la receptivitat i la capacitat d’aprendre.

Anem a conèixer diferents tècniques de relaxació com la relaxació iògica, el mètode jacobson, el ioga nidra i un exercici de la relaxació companyia. Kum nye consisteix en moviments i postures senzilles i auto masatge. Ioga Nidra, somni conscient profund, és una eina excel·lent per calmar, desprogramar i desenvolupar la ment.

Objectiu del taller
Aprendre tècniques de relaxació i desenvolupar una pràctica pròpia aplicable al dia a dia, per augmentar el benestar i la capacitat de regenerar cos i ment.

Metodologia:

Taller Pràctic de diferents tècniques de relaxació: Jacobson, contraure i destensar la musculatura; Ioga Nidra, tècnica per cultivar i purificar la ment; Kum Nye: exercicis corporals senzills.

Programa

En cada sessió es fa:

  •  Una ronda de paraula
  • Exercicis de consciencia corporal o Kum Nye
  • Treball en grup o en parella
  • Una relaxació o un ioga Nidra

En les primeres sessions es desenvolupa la part teòrica del tema i les tècniques a emprar. En les següents es fa èmfasi en què cada un trobi les eines per construir una pràctica pròpia que puc utilitzar en el seu dia a dia.

Material que s’ha de portar
Roba còmode

A qui va destinat
A totes aquelles persones amb ganes de posar en pràctica les tècniques, a prevenir l’efecte burn-out, potenciar el seu desenvolupament personal, insomni, ansietat, estrès, etc.