Professor:Ivan Sanczewski
Durada:8 h en 4 sessions
Inici/final i Dia:Del 8 de maig al 12 de juny (No hi haurà classe ni el 22/5, ni el 29/5)

Dimecres de 19 a 21h

Preu:32,82  €

Un taller per desenvolupar en clau de Street Photography el teu treball documental d’autor. Millorarem la composició i la creació d’imatges, aprendrem a editar i treballar la narrativa. Es contemplen les dues primeres sessions teòriques, les dues del mig de treball autònom fora del centre i les dues últimes de visionat i revisió dels treballs.

Objectiu del taller:
Aprofundir en la Street Photography per tal que els participants puguin realitzar un treball documental dins del marc d’aquest gènere. Aportar a l’alumne les eines necessàries per construir un discurs personal i narrativament coherent, que li permeti desenvolupar una idea en imatges.

Metodologia: Al llarg de les 4 sessions visualitzarem les noves fotos que cada alumne aporti al seu reportatge documental de Street Photography. Durant el procés d’edició, posarem èmfasi en desenvolupar l’estil fotogràfic propi i en la narrativa de cara al discurs del tema escollit.

Programa:

Introducció i proposta: A la primera sessió visualitzarem i comentarem amb imatges i reportatges de fotògrafs ja consagrats la Street Photography com a gènere per abordar la fotografia documental. Proposarem temes a classe (els alumnes han d’haver pensat en alguna idea) per tal desenvolupar-la com el seu treball de curs.

Desenvolupament narratiu i edició: En les sessions 2, 3 i 4 visualitzarem i comentarem conjuntament els treballs individuals de cada participant de forma que portem un procés d’edició progressiu.

Anàlisi fotogràfic: Durant cada sessió comentarem amb detall el treball d’autors amb un discurs narratiu variat com els de Joel Meyerowitz, Bruce Gilden, Vivian Maier i Robert Frank. A petició dels alumnes, analitzarem el treball de

Material que s’ha de portar
Fotografies noves en cada sessió

A qui va destinat:
Dirigit a fotògrafs i fotògrafes que ja s’han iniciat en el gènere i tenen un ampli coneixement de la tècnica fotogràfica i la capacitat d’elaborar imatges tècnicament diverses mitjançant els controls que ofereix la seva pròpia càmera.

INSCRIU-T’HI