Professor:Ester Morillas
Durada:9 h en 9 sessions
Inici/final:DEL 19 de GENER al 16 de MARÇ
Dia:Divendres de 20.30 a 21.30 h
Preu:36,92 €

Shaka-Dance® és un nou programa basat en la fusió del ritmes provinents de diferents cultures, com la dansa africana, els ritmes llatins, i el hip hop. Una activitat que combina el treball cardiovascular a amb la tonificació aprofitant la diversitat i la creació de passos. Si t’agrada la Zumba, el shaka dance et conquistarà.

Què és Shaka-Dance®? 

Shaka-Dance® és un nou programa basat en la fusió de ritmes provinents de diferents cultures, una activitat que combina el treball cardiovascular amb la tonificació aprofitant la diversitat i la creació de passos. Cada cos es mou d’una manera, per sentir un pas has de sentir-ho teu i per sentir-ho teu necessites adaptar-ho a tu.

Ens considerem “The New Movement” i creiem que el futur està en la combinació, en la fusió i la creació com a màxima eina de la nostra expressió.

El 60% de les nostres classes utilitzen com a base rítmica la música Dance hall els moviments de la qual, treballen la nostra musculatura de manera intensa mentre en ballar ens conviden a exterioritzar i alliberar la nostra ment. La dansa africana i els seus moviments són molt importants en ShaKa-Dance® ja que ajuden al fet que nostra actitud sigui positiva, i entendre sobre la seva cultura ens ajuda a portar la nostra dansa a un altre nivell. El hip-hop és el caràcter de ShaKa-Dancr®, és aquesta part de nosaltres que diu “Jo estic aquí”, aquesta que ajuda a la nostra autoestima, amb els seus moviments deixem anar estrès, pors… Els ritmes llatins s’utilitzen com a eina d’unió i fusió i ens donen aquest toc dolç que també necessitem quan ballem.

Objectiu del taller
Divertir-se i alhora tonificar el cos. Curs dirigit a persones que volen fer un exercici complet a través del ball d’una manera senzilla.

Metodologia
Les coreografies consten de senzills passos que es van repetint a cada sessió de manera que l’alumne els va aprenent sense problemes.

Material que s’ha de portar
Roba còmoda i calçat esportiu.

A qui va destinat
A totes aquelles persones que vulguin fer exercici físic passant una estona divertida.