ProfessorJovan Horvath
Durada14 h en 5 sessions
Inici-finalDEL 18 DE MAIG AL 15 DE JUNY
HorariDijous, de 18.30 a 21.30 h. (La 1a. classe tindrà una durada de dues hores.)
Preu75,38 €


La primera classe tindrà una durada de dues hores.

A retrat d’estudi al plató, veurem els principals tipus de retrat fotogràfic i en farem pràctiques: psicològics, comercials, de cos, glamours, nus, etc. I analitzarem els cànons d’il·luminació en cadascun dels diferents casos.

Objectiu del taller
Aprendre l’ús de les eines de l’estudi fotogràfic, els llenguatges més importants del gènere i acostumar-se a les dinàmiques tècniques i humanes del treball amb models.

Metodologia Teòric i pràctic.

Programa
Després de la primera sessió, en la qual  detallarem els aspectes històrics i teòrics del gènere, la resta de sessions les dedicarem  a la pràctica de diferents estils de retrat i a veure les pautes de  la il·luminació del cos humà.

Aprofundirem en l’ús del plató com una de les més importants i versàtils eines fotogràfiques, i explicarem els cànons de la col·locació de focus.

També ens entrenarem en la dinàmica de les relacions personals que s’estableixen i es fan servir durant una sessió amb models.

Practicarem el retrat psicològic, el clàssic de Hollywood, el contemporani, l’editorial, el glamur, el retrat cos sencer, i el de grup.

Material Càmera fotogràfica i si tens la opció flaix

A qui va destinat
Destinat a totes persones amb nocions bàsiques de fotografia, tot i que és important, tenir domini tècnic de la càmera.