https://patillimona.net/wp-content/uploads/2018/07/BannerWeInscripcions_T18.jpg
Inscripcions al Pati LLimona
Inscripcions PAti Llimona
Inscripcions PAti Llimona
Professora:Ivan Sanczewski
Durada:Durada: 14 h en 7 sessions
Inici/final:DEL 9 D’OCTUBRE AL 20 DE NOVEMBRE
Dia:Dimarts de 19 a 21 h
Preu:76,23 €

Al taller de Retoc en blanc i negre, aprendrem diverses tècniques de conversió d’imatges de color a blanc i negre, així com a combinar-les entre elles. També aprendrem una tècnica de retoc en blanc i negre per obtenir imatges en color real.

Objectiu del taller
L’objectiu del taller es dotar als assistents d’un nombre variat de tècniques vàlides pel retoc d’imatges en BiN, aprendre a combinar-les entre elles i a tenir un criteri per escollir el tipus de retoc que volem per les nostres fotos.

Metodologia

El taller serà bàsicament pràctic: es farà una introducció de cada tècnica i tot seguit els alumnes la posaran en pràctica amb el seguiment del professor.

Programa

Dia 1: Repàs de la metodologia bàsica de treball amb Photoshop per capes que utilitzarem durant el curs: capes d’ajustaments, màscares de capa, modes de fusió de capes (no és imprescindible haver-los vist abans), ús de pinzells, seleccions, corbes. Mida d’imatge.

Dies 2-7: Informació de color i BiN. Modes d’Escala de grisos, RGB i Color Lab. La lluminositat i el contrast. Histogrames i corbes.

  • Mètodes de conversió al blanc i negre: destructius i no destructius
  • Combinació de mètodes
  • Virats
  • Retoc d’imatges en color mitjançant mètodes en BiN
  • Estils i com escollir el retoc més adequat per les nostres fotos
  • Retocs finals
  • Igualar imatges

Material que s’ha de portar
Una memòria USB amb un nombre variat d’imatges en RAW i JPG a un tamany d’entre 2000 i 3000px el cantó llarg de la foto.

A qui va destinat

El taller va destinat amb alumnes amb un coneixement mitjà de Photoshop. Hauran d’estar ben familiaritzats amb la interfície del Photoshop i saber utilitzar capes i màscares de capa. La primera sessió serà un recordatori de l’ús de capes i un repàs a les tècniques que utilitzarem de base durant el curs.