Professor:Juan de Dios Pérez
Durada:16h en 8 sessions
Inici/final:DEL 17 D’ABRIL AL 12 DE JUNY
Dia:Dimarts, de 19 a 21 h.
Preu:65,63€

A projecte fotogràfic d’autor  cada alumne desenvoluparà i treballarà un projecte fotogràfic personal de manera coherent i metòdica per aconseguir resultats expressius adients als objectius que cadascú es proposi.

Es treballarà des de la conceptualització inicial del projecte per part de l’autor fins la selecció de les imatges de la sèrie fotogràfica i la presentació definitiva del projecte en format exposició.

Objectius del taller
Seminari en el què es transmetrà les nocions per conceptualitzar, produir, editar i presentar projectes fotogràfics d’autor mitjançant un assaig fotogràfic que tingui com a objectiu final una proposta expositiva.

Metodologia
Seminari pràctic on s’anirà tutoritzant els projectes fotogràfics que desenvolupi cada assistent durant la durada del taller. Es visionaran i discutiran projectes fotogràfics de diferents autors i es desenvoluparan una sèrie de treballs fotogràfics obligatoris al voltant del concepte de projecte fotogràfic d’autor i de l’assaig fotogràfic.

Programa

  • La sèrie fotogràfica, l’assaig fotogràfic i el projecte fotogràfic d’autor.
  • Visionat i anàlisi de projectes fotogràfics de diferents autors.
  • Visionat de llibres de diferents fotògrafs.
  • Elaboració, visionat i discussió dels projectes fotogràfics de cada participant al taller.
  • La presentació escrita d’un projecte fotogràfic d’autor.
  • Elaboració d’una proposta expositiva a partir del projecte fotogràfic treballat durant el taller.
  • Muntatge d’una exposició final.

Material que s’ha de portar :Pendrive on portar les fotografies realitzades durant la durada del taller.

 A qui va destinat
Persones amb coneixements tècnics avançats que vulguin utilitzar la fotografia com a eina d’expressió personal i creativa per desenvolupar un projecte fotogràfic coherent de caràcter artístic (d’àmbit conceptual, emocional, estètic, etc.).