Bogoshorts, el Festival de curts de Bogotà, ofereix la seva segona selecció de curtmetratges per al Festival de cinema colombià de Barcelona. A partir de les 19h

 SOLECITO       

Any: 2013

Director: Oscar Ruíz Navia

Durada: 20 min

Gènere: ficció

Sinopsi: els protagonistes d’aquest curtmetratge van conèixer al director en un càsting que es va realitzar a llur escola. Ells li van explicar, cadascú per la seva banda, la història de la ruptura de la seva relació amorosa. El director els proposa que construeixin un retrobament per a la ficció i al mateix temps per a la vida real.

ESA MÚSICA

Any: 2013

Director: Dario Vejarano

Durada: 27 min 9s

Gènere: ficció

Sinopsi: Omar, un obrer de construcció, rep un estrany missatge de veu al seu mòbil; tot i que ningú parla al missatge, escolta la melodia d’una cançó enmig del soroll de la gravació. Des d’aquest moment, comença una recerca per trobar el nom de la cançó.

ESA ÚNICA MUJER

Any: 2013

Director: Carlos Medina

Durada: 15min 48s

Gènere: ficció

Sinopsi: Enmig de la tensió que es viu per la malaltia de l’àvia, Juan es retroba amb la dona que estima. Però l’esbufec incessant de la mort comença a envair-ho tot fent més incòmoda la situació entre els dos. Ella decideix marxar però Juan no vol deixar-la marxar. En tornar és massa tard. Ple de dolor i culpa l’únic que li queda és contemplar a la seva àvia morta.

MI ABUELA

Any: 2013

Director: Carlos Smith

Durada:: 7 min

Gènere: ficció (animació)

Sinopsi: Una nena de ciutat ha de superar la por que li fa la seva àvia-arbre.


ANIMALARIO

Any: 2013

Director: Sergio Mejía

Durada: 17 min

Gènere: ficció (animació)

Sinopsi: els abominables experiments genètics del Dr. Ego han trencat amb la tranquil·litat d’Animalario, una ciutat ara a la vora del caos. Gatto, un experimentat detectiu no ha cessat en la seva recerca per detindre a Ego i restablir l’ordre, però aquest cop, una mortífera Hiena farà tot el que estigui al seu abast per interposar-se en el seu camí.