El fotoperiodista i professor del Pati Llimona Jordi Borràs, conversa amb  l’escriptora Jenn Díaz, la comunicadora Natza Farré i l’escriptor Raül Garrigasait sobre Dies que duraran anys, l’últim projecte d’en Jordi Borràs editat per Ara Llibres

Els fets esdevinguts el dia 1 d’octubre de 2017 quedaran gravats per sempre en la memòria col·lectiva de diverses generacions de catalans.

Són moltes les imatges icòniques que van deixar aquests dies de setembre i octubre. Aquest llibre ofereix una selecció de fotografies que Jordi Borràs, un dels millors fotoperiodistes del país, ha deixat per a la posteritat.

Acompanyen les imatges textos d’Anna Ballbona, Jenn Díaz, Marina Espasa, Natza Farré, Albert Forns, Raül Garrigasait, Jordi Lara, Adrià Pujol, Gemma Ruiz i Joan Todó, tots ells escriptors i escriptores de reconegut talent que, com tots nosaltres, van viure aquells dies amb una estranya barreja de joia, horror i, sobretot, dignitat.

Jordi Borràs, l’escriptora Jenn Díaz, la comunicadora Natza Farré i l’escriptor Raül Garrigasait sobre Dies que duraran anys.
Ens veiem el dimecres 28 de febrer a partir de les 19h.