Professora:Maria Alcolado
Durada5h en 2 sessions
Inici-final i diaDel 29 de maig al 5 de juny
Dimecres d’11 a 13.30h
Preu20,51 €

Vols tenir planificats i organitzats els dinars i sopars però mai trobes el moment? Tens dubtes si els teus àpats són saludables i equilibrats?
Donarem unes pautes bàsiques de nutrició i dietètica. Parlarem dels grups d’aliments al nostre plat, de la seva qualitat i de les proporcions més recomanades. Veurem exemples de menús variats i nutritius per a totes les dietes (omnívora, sense carn, vegetariana i vegana).
Amb una planificació de menús estalviem temps i diners, mengem més saludable i evitem que se’ns facin malbé els aliments comprats. Segur que amb una mica d’organització ho podràs aconseguir!
Taller teòric on crearàs els teus menús saludables setmanals.

Objectiu
Aprenentatge de les pautes bàsiques de dietètica necessàries per a poder dissenyar i planificar el teu menú setmanal saludable.

Metodologia
Es tracta de dues sessions teòriques amb una part teòrica i una part pràctica d’elaboració i planificació de menús.
Lliurarem material teòric i de treball imprès per a realitzar la planificació setmanal.

Programa
Donarem unes pautes bàsiques de nutrició i dietètica. Parlarem dels grups d’aliments al nostre plat, de la seva qualitat i de les proporcions més recomanades. Veurem exemples de menús variats i nutritius per a totes les dietes (omnívora, sense carn, vegetariana i vegana

Material que s’ha de portar Bolígraf i fulls o llibreta

A qui va destinat A tot el públic interessat en la temàtica i en l’alimentació saludable.

 

INSCRIU-T’HI