TALLER ANUL·LAT
ProfessorCarlos Maldonado
Durada16 h en 8 sessions
Inici-finalDel 26 d’abril al 14 de juny
HorariDivendres, de 19.30 a 21.30 h
Preu87,12€

Ús avançat del tractament digital de la imatge a través del Photoshop. Es faran diversos treballs per tal que al llarg del taller els assistents puguin desenvolupar el seus propis projectes a través del tractament digital de les seves imatges.

Objectiu del taller: Millorar les correccions i creacions d’imatges digitals.

Programa

Les mides: els formats, les modes, les mides i resolucions. Els mètodes d’interpolació. Les resolucions d’entrada (càmera i escànner) i sortida (monitor i impressora).

La composició: les correccions de forma, les transformacions i la composició. Redreçar i retallar imatges. El control de perspectives (Vanishing Point). La relació d’aspecte i impressió.

Els extres: els motius, els estils, els pinzells, les formes personalitzades, els contorns, les mostres, els degradats, les accions i els plugins.

El blanc i negre: la percepció i to. La conversió monocromàtica. Les correccions i simulacions de gra. El virats (pal·ladi, platí, seleni, plata, gelatina de plata, sípia i cianotip).

El color: Aconseguir un bon contrast de color. L’equilibri dels colors. Igualar color. Reemplaçar color. Millorar el to i la saturació. Filtres fotogràfics.

L’exposició: Els nivells, corbes. L’anàlisi d’histogrames. La correcció d’imatges subexposades i imatges sobreexposades. Les reserves i els cremats.

El retoc: la restauració d’un retrat. L’eliminació del soroll digital. Les restauracions de color. La pols i les rascades. El gra i la textura.

El fotomuntatges: l’alineació i fusió de capes. Les panoràmiques.

Material que s’ha de portar: L’aula està equipada amb ordinadors i el programari, només cal portar una memòria USB.

A qui va destinat:

Aquest taller està destinat majoritàriament per alumnes que, tenint coneixements del programa Adobe Photoshop, vulguin aprofundir en els seus usos fotogràfics.