Professor:Juan de Dios
Durada:12h en 4 sessions
Inici-final i diaDel 2 a l’11 de juliol
Dimarts i dijous de 18 a 21 h o de 20.30 a 23.30 h(La primera i l’última classe són de 18h a 21h)
Preu49,22 €

Res millor que les tardes i les nits d’estiu per sortir a fer passejades i fotografies relacionades amb la llum del capvespre (color, volum, textura) i les tècniques de fotografia nocturna (moviment, flaix, etcètera). Farem tres passejades nocturnes i un visionat final.

Objectiu del taller
Un dels objectius del taller és conèixer gent i passar una bona estona fotogràfica amb un grup de persones amb la que es tenen interessos comuns (fotografia).

En l’àmbit fotogràfic, l’objectiu és aprendre a treballar, des d’un punt de vista pràctic i creatiu, conceptes relacionats amb la llum, la composició, el color i la fotografia nocturna (moviment, utilització del flaix, exposicions de llarga durada, multi exposicions, etcètera).

Metodologia
Aquest seminari fotogràfic té un caràcter pràctic però, sobretot, lúdic i estiuenc.

Programa

Farem fotografies al capvespre i el crepuscle i, també, fotografies nocturnes.

Treballarem diversos aspectes relacionats amb la qualitat de la llum d’exterior al capvespre (color, textura i volum) i com afecten les diferents fonts de llums una fotografia: farem fotografies de paisatge urbà en el moment en què es confonen els últims raigs de sol i les primeres llums artificials de la ciutat. També farem fotografies urbanes de les llums dels cotxes en moviment, dels patinadors, etcètera.

Farem servir el flaix en diferents funcions que potser no coneixem, com per exemple rear, exposicions de llarga durada, multi exposicions, etcètera.

També aprendrem a utilitzar altres fonts de llum, amb un objectiu creatiu, com les llanternes, el flaix amb filtres de colors, etcètera.

Per aprendre a desenvolupar la capacitat de síntesi i de selecció del material fotogràfic realitzat, cada participant haurà de seleccionar un màxim de 30 fotografies, per projectar en suport digital, entre tot el material que hagi fotografiat durant les passejades, que presentarà a la resta de participants en l’última sessió del taller i que seran valorades, comentades i analitzades per professor (a partir de criteris tècnics).

Cal dur:

Es pot treballar amb qualsevol mena de càmera: digital, compacta, sense mirall, analògica…

S’ha de portar trípode i flaix (si no es disposa d’un flaix de reportatge, es pot fer servir el flaix incorporat a la càmera).

Pendrive per la presentació de les fotografies finals.

INSCRIU-T’HI