Professores:Maria Alcolado. Mesquemenjar
Durada:3 h en 1 sessions
Inici/final:20 D’OCTUBRE
Dia:Divendres de 18 a 21 h.
Preu:12,31€ (Suplement: 8 €)

 

ANUL·LAT

Els panellets són el menjar típic de Tots Sants a Catalunya. És una recepta molt energètica, conté ametlla, ou, sucre, ametlla, pinyons i moniato i/o patata. Enguany es poden fer sense ou ni fruites seques, aptes per als intolerants o al·lèrgics a aquests aliments. A més, en reduirem molt el sucre!

I ens endurem la nostra safateta de panellets variats perquè tothom pugui tastar-los i gaudir-los a casa. Utilitzarem aliments ecològics de proximitat i temporada o de comerç just.

Objectiu del taller

Aprendrem a substituir l’ou i els fruits secs per ingredients aptes com la farina

d’arròs o el moniato blanc. Prepararem dues masses que ens serviran de base per a elaborar les diferents variants. A més, reduirem el sucre al màxim i utilitzarem sucre panela.

Metodologia
Es tracta d’una sessió pràctica, en la que s’ensenyarà a fer un parell de receptes base amb diversos variants i amb una breu explicació del que ens aporten els aliments que es faran servir

Programa
Després de preparar i passar pel forn, muntarem i ens endurem la nostra safateta de panellets variats perquè tothom pugui tastar i gaudir d’aquests dolços tan tradicionals. Utilitzarem aliments ecològics de proximitat, de temporada i de comerç just.

Material que s’ha de portar: Carmanyola i davantal

Suplement econòmic: 8 € per als ingredients

A qui va destinat
A totes les persones interessades a ampliar els coneixements sobre cuina saludable. No cal cap coneixement previ.