Del 3 al 23 d’abril

A càrrec de les internes del taller de fotografia del Centre Penitenciari de Dones de Barcelona.
GRIDO1
Si imaginessis un quadre famós de la història de l’art i el poguessis modificar al teu gust , quin quadre escolliries? Com ho canviaries?
Aquesta va ser la primera pregunta que els vam fer a les internes del Centre Penitenciari de Dones de Barcelona a l’estiu de 2011 , donant lloc, a través del Taller de Fotografia, a la consecució de diferents projectes artístics. Aquest taller, organitzat per l’ONG Art Solidari, va continuar fins a esdevenir una cita setmanal que ofereix a moltes dones privades de la seva llibertat, l’oportunitat d’ expressar-se a través de l’art de la fotografia . Entre els diferents projectes realitzats durant el taller, destaca la publicació dels calendaris de 2012 , 2013 i 2014.
Per a la realització d’aquests projectes s’ha treballat, de forma transversal, juntament amb el Taller de Pintura, la Secció de Costura i la Perruqueria del mateix Centre.
Les internes han participat activament en el procés de definició, execució i seguiment de cada un dels diferents projectes, assumint tots els rols de producció. Elles han triat els temes a tractar i el punt de vista. Han realitzat les escenografies i els elements d’atrezzo, han arreglat i confeccionat el vestuari, han maquillat, fotografiat, filmat i posat com a veritables professionals.
L’exposició “La Galería de los dulces sueños“, finançada a través d’un crowfounding, ha estat exposada a la Sala Cava de Can Basté, al Centre Cultural Marcos Valcárcel, formant part de la secció oficial del 31 Outono Fotogràfic de Ourense i en la mateixa presó.

Organitza: Art Solidari

http://galeriadesuenos.wordpress.com/about/

Inauguració: 3 d’abril, a les 19.30 h.

Sala Montserrat Roig

Col·laboren:

espa_foto_negro-01-01     cpdonabcn-01  logo tasc_negro-01       LOGO _digital_print2-01   logo manual_colorcmyk