AQUEST ARTICLE TÉ MÉS DE 4 setmanes D'ANTIGUITAT

TALLER TANCAT

Professor:Gus Bas
Durada:12 h en 8 sessions
Inici/finalDEL 26 DE GENER AL 16 DE MARÇ
Dia:Divendres de 12 a 13.30 h
Preu49,22 €

El teatre és un gran joc que ens permet expressar tot allò que volem. Qui no ha jugat de petit/a a ser metge? O mare? O explorador/a? A iniciació al teatre recuperem aquest joc, aquesta innocència que ens permet sentir-nos més lliures per un instant.

 

Objectiu del taller: Endinsar-nos en la riquesa del llenguatge teatral i les seves possibilitats.

Metodologia
Taller pràctic, basat en jocs d’improvització actoral, entrenament corporal, construcció de personatges i creació d’escenes.

Programa
Entrenament corporal i actoral. Exercicis d’improvització. Creació d’escenes.

Amb el teatre despertem la nostra consciència, entrenem la nostra atenció, la nostra capacitat d’escolta i de reacció, treballem la connexió cos-ment, aprenem a desmecanitzar, i ho fem sempre jugant.

El llenguatge teatral és una excel.lent forma artística d’expressió, però pot ser també una forma de coneixement, tant de nosaltres mateixes/os com del nostre entorn.

El teatre crea espais on podem alliberar els nostres records, les nostres emocions i la nostra imaginació.

El teatre ens permetent recuperar el sentit artístic que tots i totes portem a l’interior, aquest llenguatge que en realitat ja ens pertany. Així, aprenem a conviure en societat  jugant al teatre. Aprenem a sentir, sentint, aprenem a fer, fent, a actuar, actuant.

Material: Roba còmode

A qui va destinat: A qualsevol persona que vulgui jugar i conèixer-se.

 

AQUEST ARTICLE TÉ MÉS DE 4 setmanes D'ANTIGUITAT