ProfessoraConcha Pineda
Durada:Durada: 3,75 h en 3 sessions
Inici/final i dia:Matí Dimarts Grup 1

Del 2 al 16 de juliol
Dimarts de 9.30 a 11 h

INSCRIU-T’HI

Matí Dimarts Grup 2

Del 2 al 16 de juliol
Dimarts d’11.15 a 12.45 h

INSCRIU-T’HI

Matí Dijous

Del 4 al 18 de juliol
Dijous de 9.30 a 11 h

INSCRIU-T’HI

Preu18,46 €

 

Amb el hatha ioga eliminem tensions físiques i emocionals. Ens ajuda a millorar la qualitat de la respiració, a sentir-nos més vius, més presents. Les qualitats que anem desenvolupant a través de la pràctica es traslladen a la nostra relació amb als altres i amb nosaltres mateixos.

Objectiu del taller

Agafar consciència del cos, de la respiració, aprendre a moure’t sense tensió i millorar la concentració. Amb la pràctica aniràs desenvolupant les qualitats que t’ajuden en el dia a dia: força, voluntat, positivitat, tolerància, calma…

Metodologia

Comencem cada sessió amb una breu relaxació. Introduïm després postures (asanes) o moviments (karanes) de més intensitat respectant les condicions físiques de cadascú. Acabem amb 10–15 minuts de relaxació, o en meditació.

Programa

Els primers dies ens concentrem en la respiració i en postures de flexibilitat. Progressivament introduïm postures enllaçades per desenvolupar l’agilitat i l’equilibri. Més avançat el curs, practiquem asanes de força que necessiten més concentració i resistència. Les sessions són sempre equilibrades (extensions, flexions, rotacions, postures invertides, etc.).

Material que s’ha de portar

Roba còmoda i pareo o tovallola. Hi ha màrfegues disponibles al centre.

A qui va destinat

A tothom interessat a millorar el seu estat de salut general, tant principiants com persones amb experiència.