Professor:David Salcedo
Durada:12 h en 4 sessions
Inici/final:Del 4 al 25 d’octubre
Dia:Divendres  de 18.30 a 21.30 h
Preu:49,22 €

Acostumem a pensar que per fer grans fotografies hem de viatjar milers de quilòmetres i ens oblidem que aquestes poden estar al costat de casa. Aquestes són les que ens acaben definint la mirada, a més d’ensenyar-nos a convertir la vida en quelcom revelador i extraordinari.

Objectius

  •  Potenciar la idea que els temes fotogràfics estan prop de nosaltres.
  • Concebre la fotografia com a eina per transformar el quotidià.
  • Enriquir el llenguatge i la narrativa atreveixes del visionat col·lectiu dels exercicis plantejats.

Metodologia:
Taller merament pràctic, amb d’exercicis setmanals i visionats participatius i crítics d’aquests, amb els quals s’acompanyés a l’alumne a començar a treballar amb idees com:
Els orígens d’un projecte fotogràfic, el seu llenguatge i la seva narrativa.

Programa:

  1. sessió: Presentació del taller, del professor, dels alumnes. Introducció al tema, mostra i comentaris de treballs sobre el tema realitzats per altres fotògrafs: Eugene Atget, Manuel Alvarez Bravo, Josef Sudek, Mark Cohen, Bernard Plossu, José Manuel Navia, Richard Misrach, Antonio Xoubanova,  entre d’altres. Proposta del primer exercici.
  2. sessió: Visionats, anàlisi i comentari col·lectiu dels resultats del primer exercici. Visionat d’autors que han treballat el tema, si dóna temps. Proposta del segon exercici.
  3. sessió: Visionat, anàlisi i comentari col·lectiu dels resultats del segon exercici. Visionat d’autors que han treballat el tema, si dóna temps. Proposta del tercer exercici.
  4. sessió: Visionat, anàlisi i comentari col·lectiu dels resultats del tercer exercici. Visionat del conjunt dels exercicis i recerca d’una reflexió crítica.

INSCRIU-T’HI