Aquests taller és per a un infant acompanyat d’una persona adulta. Imprescindible la inscripció de la persona adulta.

Professor:Alvaro Saura Moreno
Durada:8 h en 8 sessions
Inici/final:DEL 16 D’OCTUBRE AL 4 DE DESEMBRE
Dia:Grup 1 a 2 anys: Dilluns de 16.30 a 17.30 h

Grup 2 a 3 anys: Dilluns de 17.30 a 18.30 h

Preu:29,83 €

La guitarra Manolita i el caixó Pepe són els protagonistes d’aquests tallers en què els nens i les nenes descobriran noves cançons, experimentaran amb els sons dels instruments i aprendran a treure la música del propi cos, tot gaudint d’uns moments entranyables amb els adults que els acompanyen.

Objectiu del taller
La sensibilitat musical es pot estimular des de la infantesa, donant als nens i a les nenes la possibilitat d’anar desenvolupant habilitats. A l’hora que es reforça la seva auto-estima i van aprenent noves cançons que continuaran cantant a casa.

Metodologia
Cada una de les sessions es divideix en quatre parts: audició, identificació, experimentació i dansa-moviment. La presència dels pares a l’aula és necessària i té com a objectiu el fet de passar bones estones junts, així com d’acompanyar els infants en aquests moments de descobriment.

Programa
AUDICIÓ: Cada mes es presentarà un tema de cançons infantils d’altres països perquè els nens i les nenes es vagin familiaritzant amb diferents ritmes, sons i maneres d’entendre la música.
IDENTIFICACIÓ: Els infants aprendran a escoltar i reconèixer la música que sona, amb l’ajuda d’imatges associades a cada una de les cançons que cantarem tots junts.
Es presentaran vàries famílies instrumentals: percussió, corda i vent, perquè els infants observin com sona cada una d’elles, acostumant l’oïda als diferents timbres i vibracions.
EXPERIMENTACIÓ: Moment d’esbarjo guiat, amb instruments de percussió de diversos materials, a cada sessió els nens i les nenes aniran experimentant el so, el tacte i el timbre de cada instrument.
DANSA-MOVIMENT: Ens movem amb la música, a través de danses senzilles i músiques que ens guien en el moviment.

A qui va destinat
Nens i nenes d’1 a 3 anys acompanyats d’una persona adulta.