Aquests taller és per a un infant acompanyat d’una persona adulta. Imprescindible la inscripció de la persona adulta.

Professor:Laia Díez Lluch de la Cooperativa A Granel
Durada:8 h en 8 sessions
Inici/final:DEL 16 D’OCTUBRE AL 4 DE DESEMBRE
Dia:Grup 1 a 2 anys: Dilluns de 16.30 a 17.30 h


Preu:Grup 2 a 3 anys: Dilluns de 17.30 a 18.30 h

29,83 €

Programa 
En la primera part de la sessió, les vostres filles i fills entraran en contacte amb la música a partir del desenvolupament de la seva oïda, tot prenent consciència del so en contraposició amb el silenci; així com dels sons de l’ambient i dels objectes que ens envolten; per descobrir també els del propi cos (veu, mans, peus, panxa, etc).
Aniran interioritzant els conceptes bàsics sonors com son la pulsació, el ritme, la intensitat (fort, fluix), l’agut i greu, so ascendent i descendent, etc. mitjançant les cançons del nostre folklore ja que al ser en la seva llengua materna els ajudarà en l’adquisició del llenguatge. Mentre, amb tot això,  treballaran la motricitat, la coordinació i la lateralitat ja que el treball serà amb el propi cos.
En aquest moment farem un descans de 5 minuts per si els/les petits/es han de ser canviats de bolquers, han de beure o menjar quelcom. Si no es vol sortir de la sala perquè no cal res d’això, hi haurà instruments per a que experimentin lliurement.
Tot seguit farem audició de petits fragments d’importants compositors de la nostra història; de músiques del món; i amb música en viu sobre les emocions, animals, etc.
En tercer lloc, farem jocs de falda musicats o ritmats, per enfortir el vincle entre mare/pare i fill/filla i oferir recursos per a poder fer a casa. I Danses en grup per a endinsar-los en la socialització.
Acabarem amb cançons de bressol i massatges (amb mans, plomes…) per a sortir relaxats de la sessió.

Material que s’ha de portar

Porteu mitjons antilliscants o si fa calor, anirem descalços per evitar relliscar, ja que ens traurem les sabates.

A qui va destinat
Nens i nenes d’1 a 3 anys acompanyats d’una persona adulta.