Som conscients que l’aprenentatge fotogràfic és diari i continu, també entenem que necessitem revisar de manera constant els nostres projectes per saber si les nostres fotografies expliquen el que volem expressar o si l’edició gràfica és correcte… bé, tantes preguntes que ens fem i necessitem respostes.
Sabem que l’eina ideal per a evolucionar i aprendre és a través dels visionats de portafolis, tot i que, ara mateix, nosaltres només n’oferim un l’any, volem sumar-nos a iniciatives, com ha fet per exemple l’Espai de Fotografia Francesc Català-Roca, de fer-ne varis.
Amb l’objectiu de poder oferir espais per a consolidar i evolucionar els projectes que es vulguin presentar a la convocatòria d’aquest any, que porta un nou premi de 1000€ (iva inclòs) per al projecte amb millor valoració, sense excloure els projectes que no es vulguin presentar.
Com ho farem?
Cada trimestre proposarem dos visionats, que no seran públics (o sigui, no es podrà venir com a públic a veure els projectes que s’hi presenten), amb inscripció prèvia.
La convocatòria es realitzarà a través del butlletí de fotografia i tot seguit a les xarxes socials.
Quantitat de persones: entre 7 i 9 persones
Requisits: Es poden inscriure totes aquelles persones que tenen un projecte (tancat o en construcció), i que volen tenir un visionat per part d’una persona experta, amb l’objectiu de poder desenvolupar-ho i poder treballar-ho amb les eines més adequades.
Properes convocatòries