TALLER ANUL·LAT
Professora:Estefania Bedmar
Durada8 h en 4 sessions
Inici-final i diaDel 25 de juny al 16 de juliol
Dimarts, de 19.15 h a 21.15 h
Preu32,82 €


Estàs realitzant un projecte o reportatge fotogràfic i necessites desencallar-te en el procés? Com podem fer que les nostres fotografies parlin entre elles, dialoguin, a través de l’edició narrativa? Què volem explicar amb les nostres imatges? En aquest taller, aprendrem com fer que un projecte guanyi solidesa, decidint recursos creatius nous, imatges i línies narratives en funció de la història que expliquem i l’estil de l’autor o autora.

Objectiu del taller
Obtenir els recursos perquè un projecte guanyi solidesa, a partir de l’edició narrativa i conceptual de les imatges.

Metodologia
Taller per posar en pràctica la potencialitat creativa dels projectes, a través del diàleg entre tots els participants. És un taller pràctic, on els alumnes hauran de portar (preferiblement en format paper) les imatges que vulguin comentar a classe, formin o no part del projecte fotogràfic que estan realitzant.

Programa
A cada sessió, comentarem individualment les imatges dels participants: les possibilitats expressives que tenen, les històries que volem explicar, i decidirem recursos creatius o línies narratives per a cadascun. Farem taules d’edició col·lectiva, on posarem en comú les imatges perquè dialoguin entre elles i amb els participants.

Material que s’ha de portar
Imatges d’un projecte o reportatge fotogràfic ja iniciat o en procés de realització o edició final, en funció de les necessitats personals de cadascú.

Les impressions (en tamany petit i paper normal, no fotogràfic) aniran a càrrec de l’alumne.

A qui va destinat
Persones que estan realitzant un projecte fotogràfic, independentment de la fase on es trobi el projecte. Amb coneixements fotogràfics (i que no necessàriament hagin realitzat un projecte fotogràfic abans).