https://patillimona.net/wp-content/uploads/2018/07/BannerWeInscripcions_T18.jpg
Inscripcions al Pati LLimona
Inscripcions PAti Llimona
Inscripcions PAti Llimona
ProfessorJesús Teodoro Martín
Durada18 h en 9 sessions
Inici-finalDel 28 de setembre al 30 de novembre
Dia

Divendres tarda: Divendres de 17 a 19 h

 

Divendres vespre: Divendres de 19 a 21 h

Preu73,83€

El taller dibuix i pintura serà una introducció al món del dibuix i el color mitjançant diferents materials. Aprendràs a veure els objectes, a observar, a compondre el que vols i a jugar amb els elements. Podràs escollir la teva tècnica entre dibuix i pintura a l’oli.

Objectiu del taller

L’experimentació, la realització i posterior reflexió dels exercicis i obres que es vagin plantejant durant les classes.

Metodologia

Pràctica i teòrica. Es farà amb una metodologia bàsica a l’hora de treballar, amb un tractament individual dels inscrits.

Programa

En dibuix, primer s’ha d’aprendre a encaixar. Després es treballarà el clarobscur i també es parlarà de la dicció, la manera d’expressar-se. En la part de pintura, hi trobaràs els recursos i les tècniques específiques que configuren el més essencial de la pintura a l’oli. Pel que es refereix a la temàtica, variarà entre la natura morta, el model, l’interior i l’exterior urbans.

Material

En parlarà el tallerista a la primera sessió.

A qui va destinat

A tothom que vulgui adquirir les primeres nocions de dibuix i pintura. Serà una introducció al món del dibuix i el color mitjançant diferents materials. Aprendràs a veure els objectes, a observar, a compondre el que vols i a jugar amb els elements. Podràs escollir la teva tècnica entre dibuix i pintura a l’oli.