Professor:Jesús Teodoro Martín
Durada:18 h en 9 sessions
Inici/final:DEL 19 de GENER al 17 de MARÇ
Dia:

DV tarda: Divendres de 17 a 19 h

DV vespre: Divendres de 19 a 21 h

Preu:73,83€

El taller dibuix i pintura serà una introducció al món del dibuix i el color mitjançant diferents materials. Aprendràs a veure els objectes, a observar, a compondre el que vols i a jugar amb els elements. Podràs escollir la teva tècnica entre dibuix i pintura a l’oli.

Objectiu del taller
L’experimentació, la realització i posterior reflexió dels exercicis i obres que es vagin plantejant durant les classes.

Metodologia
Pràctica i teòrica. Es farà amb una metodologia bàsica a l’hora de treballar, amb un tractament individual dels inscrits.

Programa
En dibuix, primer s’ha d’aprendre a encaixar. Després es treballarà el clarobscur i també es parlarà de la dicció, la manera d’expressar-se. En la part de pintura, hi trobaràs els recursos i les tècniques específiques que configuren el més essencial de la pintura a l’oli. Pel que es refereix a la temàtica, variarà entre la natura morta, el model, l’interior i l’exterior urbans.

Material
En parlarà el tallerista a la primera sessió.

A qui va destinat
A tothom que vulgui adquirir les primeres nocions de dibuix i pintura. Serà una introducció al món del dibuix i el color mitjançant diferents materials. Aprendràs a veure els objectes, a observar, a compondre el que vols i a jugar amb els elements. Podràs escollir la teva tècnica entre dibuix i pintura a l’oli.