La xarxa de Centres Cívics de Barcelona conjuntament amb Biblioteques de Barcelona organitzen un cicle d’activitats en el marc de l’exposició Stanley Kubrick al CCCB per conèixer, aprofundir i gaudir dins del món d’aquest geni del cinema.

Aquests tallers són per a un infant acompanyat d’una persona adulta. Imprescindible la inscripció de la persona adulta.

L’ART I ELS EFECTES ESPECIALS: DOS TALLERS PELS MÉS PETITS

Us proposem dues activitats familiars pensades perquè els més petits descobreixin Kubrick i puguin entrar en el seu univers d’una forma lúdica. Les propostes es poden realitzar individualment o en forma de circuit.

El Taller d’Efectes especials funciona com un espai obert. Podeu venir quan vulgueu dins de l’horari i passar pel Croma, sols o en grup. Podeu venir disfressats des de casa o bé participar anteriorment al Taller d’Art. No cal apuntar-se previament a aquesta activitat.

El Taller d’Art és un grup tancat. Heu d’apuntar-vos previament a un dels quatre horaris que proposem. Finalitzat aquest taller podreu, si us ve de gust, passar al Taller d’Efectes especials.

Taller d’art

ProfessorSílvia Ferrari
DuradaDurada: 1 hora aprox.
Data i horariDivendres, 8 DE FEBRER a les 17 h

 

Divendres, 8 DE FEBRER a les 18 h

Dissabte, 9 DE FEBRER a les 11 h

 

 

Dissabte, 9 DE FEBRER a les 12 h

PreuACTIVITAT GRATUÏTA. Cal inscripció prèvia.

 

Què implica fer una pel·lícula? Aquest taller vol acostar el cinema als més petits amb Standley Kubrick com a referent. Les seves pel·lícules són famoses pels efectes especials i pel minuciós treball d’Art. Farem maquillatge, vestuari i màscares amb material reciclat per caracteritzar-nos com a personatges Kubrick.

Taller d’efectes especials

ProfessorMelisa Ramirez
DuradaDurada: 10/15 minuts
Data i horariDivendres, 8 DE FEBRER entre les 17 i les 19.30 h o

Dissabte, 9 DE FEBRER entre les 11 i les 13.30 h

HorariDijous de 17.30 a 19 h
PreuACTIVITAT GRATUÏTA. No cal inscripció prèvia.

Una vegada ens haguem caracteritzat, ja sigui com a fidel personatge de Kubrick o simplement a partir de la seva inspiració, passarem a veure’ns dins de les seves escenografies utilitzant efectes especials (Croma). En aquest taller podrem veure el que es pot fer en un plató: flotar a l’espai o aparèixer en mig d’un saló.

 

Organitza: La Selva. Ecosistema creatiu

Col·labora: ICUB, Ajuntament de Barcelona