ProfessorXavier Roldan de MadMarx
Durada20,5 h en 9 sessions
Inici-finalDel 25 d’abril al 20 de juny
DiaDijous de 19 a 21/21.30 h.

(Les primeres quatre sessions de 2 h i cinc de 2,5 h)

Preu84,09 €

Aprèn a escriure i produir el teu propi producte en temps rècord: t’oferim un taller de curtmetratge de guerrilla on aprendràs les etapes necessàries (guió, producció, realització i edició) per traduir la teva idea al llenguatge audiovisual més fresc i immediat.

Objectius
Servir com a introducció pels quals mai han participat en una producció audiovisual. A través d’aquest taller aprendrem quines són les fases creatives i els diferents càrrecs, amb l’objectiu d’escriure i gravar el nostre propi curtmetratge.

Metodologia

Formar un equip de rodatge amateur en el qual participin tots els alumnes del taller. Hi haurà una part teòrica en la qual s’impartiran les nocions de direcció necessàries per a encarar la part pràctica, en la qual gravarem la peça audiovisual.

Programa

  • Tècniques bàsiques de direcció i realització.
  • El guió tècnic i la pre-producció d’un rodatge.
  • Gravació del curtmetratge.

Les primeres 4 sessions es centraran en la preproducció del projecte, les 4 següents seran pel rodatge i en la última sessió es prepararà la postproducció.

Material que s’ha de portar

Un mitjà per escriure (paper i bolígraf o ordinador portàtil). Si els alumnes disposen de mitjans d’enregistrament (càmera, micro,…) podran utilitzar-se en el taller, però no és indispensable.

A qui va destinat

Aquest taller està obert a qualsevol persona amb inquietud audiovisual i que vulgui experimentar un procés de rodatge de primera mà.

No cal formació prèvia.