Professores:Maria Alcolado. Mesquemenjar
Durada:7,5 h en 3 sessions
Inici/final:DEL 27 D’OCTUBRE AL 10 DE NOVEMBRE
Dia:Divendres de 18 a 20.30 h.
Preu:30,76€ (Suplement: 12€)

Vols aprofitar al màxim les propietats nutritives dels aliments en cru? Vols preparar el teu àpat equilibrat sense utilitzar la paella? Prepararem 3 menús plens d’energia i vitalitat, variats, complets i saludables sense fer ús dels fogons.  Alguns dels plats que farem seran cremes fredes o batuts verds, tàrtars, zoodels, amanides, patés i alguna recepta dolça. Utilitzarem aliments ecològics i de temporada.

Objectiu del taller
Aprendrem a preparar menús saludables i complets amb ingredients en cru, i alguna conserva, per evitar haver d’engegar el foc. Prepararem diferents plats amb tècniques diferents i donarem opcions per no avorrir-nos!

Metodologia
Es tracta de tres sessions pràctiques, en les que s’ensenyarà a fer un parell o tres de receptes cada dia, amb una breu explicació del que ens aporten els aliments que es faran servir.

Programa

Vols aprofitar al màxim les propietats nutritives dels aliments en cru? Vols preparar el teu àpat equilibrat sense utilitzar la paella? Prepararem 3 menús plens d’energia i vitalitat, variats, complets i saludables sense fer ús dels fogons.

Tots els ingredients que utilitzarem ingredients seran en cru i puntualment inclourem algun aliment en conserva (peix blau i llegums). Alguns dels plats que farem seran cremes fredes o batuts verds, tàrtars, zoodels, amanides, patés i alguna recepta dolça.

Utilitzarem aliments ecològics i de temporada.

Material que s’ha de portar :Carmanyola i davantal

Suplement econòmic:12€ per a despeses de menjar

A qui va destinat

A totes les persones interessades a ampliar els coneixements sobre cuina saludable. No cal cap coneixement previ.