Professor:Jordi Ramon
Durada:12 hores en 8 sessions
Inici/final:DEL 22 DE GENER AL 12 DE MARÇ
Dia:Dilluns de 10.45 a 12.15 h
Preu:49,22 €

En el taller de cos conscient, atenció plena treballarem per connectar amb la part més profunda de nosaltres a través de jocs i dinàmiques que ens portaran a l’aquí i l’ara. Utilitzarem la meditació com a motor per a asserenar la ment i els jocs corporals i sensorials per obrir la nostra percepció a tot allò que som en essència. Tot això generarà en espai per compartir que beneficiarà la nostra salut i ens mostrarà camins per a trobar la tranquil·litat en el nostre dia a dia. Potenciarem la consciència corporal, la capacitat de concentració, el plaer de jugar i la profunditat del silenci.

Connectant amb la part més profunda d’una mateixa, obrirem la percepció per a descobrir la nostra essència aquí i ara. La meditació, el moviment conscient,  i dinàmiques diverses ens ajudaran a gaudir del moment present.

Objectiu del taller

Generar un espai per connectar amb una mateixa, que beneficiarà la nostra salut i ens mostrarà camins per a trobar la tranquil·litat en el nostre dia a dia. Potenciar la consciència corporal, la capacitat de concentració, el plaer de jugar i la profunditat del silenci.

Metodologia

Utilitzarem la meditació com a motor per a asserenar la ment i els jocs corporals i sensorials per obrir la nostra percepció a tot allò que som en essència. La base és el respecte en el procés de cada individu i l’escolta de tot allò que es vagi experimentant.

Programa

  1. Presentació del curs, meditació i consciència. Què significa meditar?
  2. Respiració i amplitud.
  3. Jocs de consciència. Descoberta dels sentits.
  4. Energia i imaginació. Despertant l’ara
  5. Acompanyament i presència. Escolta i comunicació
  6. Meditació Corporal
  7. Massatge. Donar i rebre.
  8. Dansa i moviment conscient i lliure.

Material que s’ha de portar: Roba còmode per moure’s.

A qui va destinat
A qualsevol persona de qualsevol edat interessada en connectar amb ella mateixa, amb ganes d’assaborir el silenci i gaudir del moment present.