TALLER ANUL·LAT

Professor:Jordi Ramon
Durada:12 h en 8 sessions
Inici/final:DEL 20 D’OCTUBRE AL 15 DE DESEMBRE
Dia:Divendres de 16 a 17.30h
Preu:49,22 €

Al taller de contact improvisació explorarem les possibilitats d’aquesta dansa, gaudint de jugar amb el cos, afinant l’escolta, la comunicació i la presència i ampliant les nostres capacitats creatives en un moviment orgànic en relació a un mateix i als altres.

Objectiu del taller
Conèixer i adquirir les bases principals per a poder ballar Contact Improvisació: escolta d’un mateix, consciència corporal, tècnica de dansa, comunicació, creativitat i capacitat d’improvisació. Gaudir del moviment i l’expressió lliure.

Metodologia
Partint de l’escolta d’un mateix, anirem entrant al cos per a poder practicar la dansa des d’un lloc relaxat, sense judicis. Les propostes aniran enfocades a explorar les possibilitats de cadascú dels participants. S’anirà combinant la part tècnica amb la part improvisada, més de dansa amb l’altre.

Programa
Conèixer els aspectes tècnics del Contact: caigudes, inversions, girs, recolzaments, rodaments, portés. Donar i rebre pes. Equilibri i desequilibri. Transferència d’energia. Punt de respiració, punt de contacte. Relació amb l’espai i el temps. Silencis.

Desenvolupar la consciència corporal i la presència.

Establir una relació positiva amb el  propi cos.

Potenciar la relació amb els companys en una forma no intel·lectual. Aprofundir en la part sensorial, la motricitat, la intenció i el moviment.

Escolta i confiança.

Desenvolupar la percepció dels sentits, especialment el tacte.

Ampliar la capacitat de joc i desenvolupar l’imaginari per aprofundir en la improvisació.

Material que s’ha de portar: Roba còmode

A qui va destinat
A tothom que vulgui gaudir de la dansa i vulgui compartir l’experiència amb
els altres. No és necessari tenir nocions de dansa.