Una exposició organitzada per Associació DIOMIRA

Cèlia Vinyes Rossell, Erick Avila Villaseñor, João Correia de Sá, Juan José Jaramillo Villegas, Judith Olmo Viñoles, Sergio López Conde, Mireia Escobar – Espai d’Inclusió i Formació Casc Antic, Oscar Palomares Aceñero, Paula Serrano Ros, Susanna Barranco i Xavier Pijuan Sala.

L’associació Diomira, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, presenta les obres seleccionades en el seu concurs fotogràfic “CLIC: Barcelona Intercultural” corresponents a l’any 2018. S’exposen imatges entorn les realitats de les persones d’orígens culturals diversos a Barcelona, posant especial èmfasi en infants, joves i dones. L’objectiu de la iniciativa és el de potenciar la convivència a la ciutat i promoure la interacció i el coneixement mutu entre les persones que hi conviuen.

Els projectes guanyadors d’aquest any presenten temes diversos, com ara:

“Catrinas en Barcelona”, “Identidad y Identidades”, “Danza: integración cultural”, “La diversitat del Casc Antic”, “D’aquí i d’allà”, “(Des)col·locats”, “Ta-Axira: Menors i Joves Migrants No Acompanyats”, “Carácter Latino”, “Coneixent Barcelona sota el prisma de la dona”, “Ocells que cauen del niu”, “Persianes Netes”.

Sala Foyer, primera planta.

Organitza