Professor:Laia Albert
Durada:12 h en 6 sessions
Inici/final:Del 25 d’abril al 30 de maig
Dia:Dijous de 19.15 a 21.15 h
Preu:54,60 €

A través de la captura fotogràfica pròpia, la fotografia d’autor, del cos tangible, de les vivències personals, aprendrem a generar sèries fotogràfiques on el punt narratiu és un mateix, de manera directa o indirecta.

A través de diferents tècniques fotogràfiques (tant analògiques com digitals), estudiarem les capacitats expressives del cos, generant series, on des de la captura, fins a la transferència d’imatges en diferents suports (com ara la fusta) es crearan peces fotogràfiques úniques des de dins cap enfora.

Objectiu del taller
Aprendre a treballar l’autoretrat a través de la fotografia. Fer, entre d’altres, l’exercici de fotografiar de dins cap a fora (no tan sols fotogràficament) traslladant-ho, com a parada final, a l’aplicació de les imatges en superfícies com la fusta, generant així peces úniques.

Metodologia
A través de la introducció teòrica, la producció fotogràfica en estudi, i la materialització en fusta, generarem la nostra sèrie i peça fotogràfica única. Teoria, pràctica, resultat.

Programa

    1. Introducció a l’autoretrat. Història, orígens, referències.
    2. Com treballar l’autoretrat: mètodes, tècniques, possibilitats.
    3. Disparem a l’estudi: realitzarem, després de conèixer l’il·luminació d’estudi i les seves possibilitats, els nostres primers autoretrats.
    4. Disparem a l’estudi: 2ona part .
    5. Visualització dels resultats. Apliquem les nostres imatges en superfícies rígides; utilitzem la fusta com a suport per a crear les nostres peces úniques.

A qui va destinat
Destinat a totes aquelles persones amb inquietuds sobre la fotografia personal i d’autor, que vulguin treballar la fotografia des de la psicologia interna d’un mateix, l’autoretrat. No és necessari tenir coneixements previs.

Material que s’ha de portar: Càmera analògica o digital.

Suplement econòmic: 5€ per els materials de transferència a la fusta.

INSCRIU-T’HI