Professor:Laia Albert
Durada:10 h en 5 sessions
Inici/final:DEL 26 D’ABRIL AL 24 DE MAIG
Dia:Dijous de 19 a 21 h
Preu:41,02 €

A través de la captura fotogràfica pròpia, la fotografía d’autor, del cos tangible, de les vivències personals, apendrem a generar sèries fotogràfiques on el punt narratiu és un mateix, de manera directa o indirecta.

A través de diferents técniques fotogràfiques (tant analògiques com digitals), estudiarem les capacitats expressives del cos, generant series, on desde la captura, fins a la transferència d’imatges en diferents suports (com ara la fusta) es crearàn peces fotogràfiques úniques desde dins cap enfora.

Objectiu del taller
Apendre a treballar l’autoretrat a través de la fotografía. Fer, entre d’altres, l’exercici de fotografiar de dins cap a fora (no tan sols fotogràficament) traslladant-ho, com a parada final, a l’aplicació de les imatges en superfícies com la fusta, generant així peces úniques.

Metodologia
A través de l’introducció teòrica, la producció fotogràfica en estudi, i la materialització en fusta, generarem la nostra série i peça fotogràfica única. Teoria, pràctica, resultat.

Programa

  1. Introducció a l’autoretrat. Història, orígens, referències.
  2. Com treballar l’autoretrat: métodes, tècniques, possibilitats.
  3. Disparem a l’estudi: realitzarem, després de conèixer l’il.luminació d’estudi i les seves possibilitats, els nostres primers autorretrats.
  4. i 5.- Visualització dels resultats. Apliquem les nostres imatges en superfícies rígides; utilitzem la fusta com a suport per a crear les nostres peces úniques.

A qui va destinat
Destinat a totes aquelles persones amb inquietuds sobre la fotografía personal i d’autor, que vulguin treballar la fotografía desde la psicologia interna d’un mateix, l’autoretrat. No és necessari tenir coneixements previs.

Material que s’ha de portar: Càmara analògica o digital.

Suplement econòmic: 5€ per els materials de transferencia a la fusta.