TALLER CANCEL·LAT

Professora:Judith Vives
Durada:7,5 h en 5 sessions + 3 sortides al cinema
Inici-finalDel 9 d’octubre al 3 de desembre (no hi haurà classe el 13/11)
DiaDimecres de 19:30 h a 21 h
Preu30,76 € (Suplement: 3 entrades al cinema)

Objectius:

L’objectiu final del curs és el d’aprendre a gaudir del cinema en el sentit més ampli, dotar-se dels criteris i recursos per entendre qualsevol pel·lícula i perdre la por a descobrir noves propostes cinematogràfiques.

El curs contribuirà, de forma pràctica i amena, a la formació de criteris personals que permetin posicionar-se amb un sentit crític fonamentat davant qualsevol film.

Metodologia:

El curs s’estructura a partir de dos tipus de sessions: una, fora del centre, consistirà en anar al cinema per veure les pel·lícules en sala. L’altra sessió, al propi centre, consistirà en comentar de forma participativa tots els aspectes de la pel·lícula vista, des dels estrictament cinematogràfics fins a qüestions argumentals i temàtiques.

La selecció de les pel·lícules per veure es consensuarà a l’aula i per això caldrà la implicació i participació dels alumnes.

Intentarem incloure el màxim ventall d’opcions cinematogràfiques, que poden anar del cinema d’autor més radical al cinema més comercial.

La primera sessió del curs consistirà en la projecció d’un film al mateix centre, escollit per la professora, que serà el que es comentarà la setmana següent.

Programa

El curs costa de 8 sessions: 4 projeccions i 4 sessions de debat (calendari ajustable).

Les projeccions restants es triaran de la cartellera del moment.

– 9/10 La primera sessió es farà al centre i consistirà en una projecció a proposta de la professora.
– 16/10 Sessió de debat al centre cívic
– 23/10 Sortida al cine
– 30/10 Sessió de debat al centre cívic
– 6/11 Sortida al cine
– 20/11 Sessió de debat al centre cívic
– 27/11 Sortida al cine
-03/12 Sessió de debat al centre cívic

A qui va dirigit

Aquest és un taller participatiu pensat per gaudir col·lectivament del cinema. Es dirigeix tant a persones que tenen certes nocions de cinema com a persones sense coneixements previs. Entre tots, intentarem treure tot el suc de les pel·lícules.

INSCRIU-T’HI