Dijous 4 d’abril a les 18.30h, l’Observatori del Deute en la Globalització organitza la projeccío del documental, qui ha hipotecat el meu ajuntament?

El documental “Qui ha hipotecat el meu ajuntament?” Relata el declivi del consistori de Jerez fent un recorregut històric pels successius governs, analitzant les claus econòmiques que han portat a l’Ajuntament a una situació financera límit. La ciutat té el seu Ajuntament intervingut pel govern central i amb un deute atroç que ha superat els mil milions d’euros.

Per què sempre són els veïns i les veïnes els que acaben pagant la mala praxi política?

És la història de Jerez, però també la de molts altres ajuntaments per l’Estat espanyol, com també relaten al documental diferents veus de diversos ajuntaments, descrivint pràctiques d’espoli que es repeteixen, i que ho han fet de forma sistemàtica al llarg dels anys. Personatges com Carlos Sánchez Mato (Madrid) o David Navarro (Cádiz) narren què es van encontrar quan van arribar als consistoris.

El documental, una producció audiovisual de la formació municipalista de Ganemos Jerez i dirigida per l’economista i periodista Yago Álvarez (El Salto, El Salmón Contracorriente, etc.),  que hi seran presents a la projecció per a realitzar un col·loqui posterior