A les 19 h.

Taula de debat: “Criar-nos entre totes”

Els sistemes reglamentaris ens han dit que mare no hi ha més que una, que honraràs a pare i mare, que com en família enlloc i que tres són multitud. Però el dia a dia de la criança demana més mans, més ulls, més xarxa de suport, més comunitat. És possible construir xarxes per sustentar la vida a les ciutats contemporànies?

Farem una taula de debat amb:

 

Oriol Estefanell

Director teatral i dramaturg. Pare. Professor. Activista LGTBIQA + anarquista relacional i antifeixista en lluita per les plurisexualidades, les no monogamias ètiques, la criança feminista i no normativa, la coeducació, l’anticapitalisme i l’accés a l’habitatge digne.

 

Pau Jiménez Fernández

Actriu. Mare i feminista. Tallerista de teatre a dones que han patit violència de gènere. Activista grossa i contra la gordofobia. Activista plurisexual, per les no monogamias ètiques i per la criança feminista i no normativa.

 

Isabel Jiménez Camps

Mèdica de famílies i comunitats, repensant de la salut en la quotidianitat. Educació no formal en qüestions de gènere i salut, ajuda humanitària i catàstrofes, i DDHH. Música frustrada (de tant en tant plantejant canviar d’ofici); sempre ens quedarà la tuna. Aprenent dia a dia de i amb les meves xarxes afectives. Construint la vida amb elles.

 

 

Kora Bodio

Psicòloga especialitzada en la intervenció social, gènere i igualtat. Mare d’una criatura d’any i mig. Reflexionant i treballant sobre les cures i la salut: la salut menstrual, la revaloració de les cures, l’acompanyament a la maternitat. Activista per una maternitat emancipada.

 

 

  

Klara Méndez

Investigadora en psicologia social a ISCTE (Lisboa), en l’àmbit de migracions i interculturalitat. Interès en la salut mental en primera persona i la seva intersecció amb formes de vida comunitàries.

 

 

 

 

Moderada per:

Brigitte Vasallo

Escriptora a batzegades, formadora, activista LGTB i feminista bastant més preocupada pel racisme i el gènere del racisme, que pel gènere en si mateix.

 

 

Cal inscripció prèvia, ja que l’aforament és limitat

Si necessites servei de guarderia, escriu a: formacio@patillimona.net


OFF NMCI

Quan l’Emboscada Col·lectiva vàrem decidir portar el NMCI a Barcelona teníem clar que no volíem fer un congrés acadèmic. Per a nosaltres, els vincles, la seva solidesa o la seva fragilitat, les seves trampes i les seves potencialitats són el centre de la vida personal i política, i el centre mateix de la resistència a les brutalitats dels sistemes. Parlar d’amors contemporanis és parlar de violència obstètrica, de corporalitat del desig, de fronteres, de criances, de salut i dret al propi cos i a la pròpia sexualitat…

Per això volíem obrir activitats a la ciutat, per poder parlar de la qüestió amorosa més enllà dels discursos simplistes i neoliberals sobre el consumisme amorós.

I són els vincles, justament, i els afectes allò ens han portat a col·laborar amb el Pati Llimona i el cicle Regenera’t, a qui estem molt agraïdes.

Brigitte Vasallo, directora de continguts del NMCI 2019 i membre de l’Emboscada Col.lectiva