ACTIVITAT GRATUÏTA AMB PLACES LIMITADES – CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA

INSCRIU-T’HI

Dins del cicle Pantalla Barcelona el Pati Llimona proposa, el proper dimarts 10 de desembre a partir de les 18.30 h, la projecció del llargmetratge Entre dos aguas de Isaki Lacuesta i Isa Campo (2018, 136′).

Després de la pel·lícula seguirà un espai de diàleg dinamitzat per la Carme Puche, directora i guionista.

Carme Puche i Moré (Barcelona, 1977) és guionista i realitzadora. Llicenciada en Publicitat i RRPP (UAB) i en Comunicació Audiovisual (UOC), ha dirigit diversos curtmetratges, entre els quals Camille (Millor guió, Sitges FF) i La benvinguda (17 seleccions a festivals internacionals). El seu primer documental The Jump! es va estrenar a l’In-Edit FF. Actualment escriu el seu primer llarg de ficció.

ENTRE DOS AGUAS

De Isaki Lacuesta i Isa Campo

Isra i Cheíto són dos germans que han pres camins molt diferents en la vida. Quan Isra surt de la presó i Cheíto acaba una llarga missió a la Marina, tots dos tornen a l’Illa de San Fernando. També ho fa així el director català Isaki Lacuesta, aquest cop acompanyat en la direccció per Isa Campos, que torna a l’illa després que hagin passat 12 anys des de “La llegenda del Temps”. Ficció i realitat s’entrecreuen en un film ple de sentiments i reconciliacions.

PANTALLA BARCELONA

L’Institut de Cultura de Barcelona, a través de la Barcelona Film Commission, vol estimular i consolidar la difusió de la cinematografia realitzada, rodada o produïda a Barcelona i donar-la a conèixer a la ciutadania. 

Aquesta és la voluntat del programa Pantalla Barcelona que apropa el cinema recent fet a la ciutat als diferents districtes de Barcelona a través de les pantalles dels Centres Cívics.

En aquesta 4a edició, renovem la col·laboració amb l’Acadèmia del cinema i obrim vincles amb els Festivals de Cinema de la Ciutat.

 LA TARDOR DELS OFICIS DEL CINEMA a PANTALLA BARCELONA

A la vegada art i indústria, el cinema representa en termes humans, tècnics i financers la més “pesada” de les disciplines artístiques.

A poc a poc, el cinema s’ha creat dels «principis de fabricació» precís que, malgrat les permanents mutacions tecnològiques a les quals no han deixat d’adaptar-se, són encara a l’ordre del dia.

Famílies de professions i d’oficis fabriquen una pel·lícula en les seves quatre àrees i tempos diferents: escriptura i desenvolupament, producció, rodatge, postproducció i difusió. En la interpretació, en la realització, en el guió, en el vestuari, en el muntatge… qui són aquesta gent de la qual els noms apareixen en els genèrics de començament i de final d’una pel·lícula?

De la idea original a la difusió de l’obra, PANTALLA BARCELONA TARDOR proposa als espectadors i espectadores de totes les edats i gustos, la descoberta del procés de fabricació dels films, a través dels testimonis de professionals i de la pràctica del seu ofici.