Al llarg d’aquest curs a la classe d’Art i Cultura Visual de la nostra escola hem treballat els canvis de les formes i els seus significats, la transformació de la matèria i els estats intermedis que aquesta genera. També hem aprofundit amb els canvis d’humor i la metamorfosi , entre moltes altres coses que se’ns han presentat mentre creavem aquesta exposició. I aquí, al Pati Llimona, us volem presentar tota la nostra feina.

Des de fa 20 anys i de manera bianual aquest espai recull les nostres idees i sensibilitat, com també les nostres ganes de transformar el món amb creativitat. Les  exposicions que fem parteixen del dibuix lliure, és a dir, les idees i la forma de dur-les a terme són propies. Per tant, el que veieu és part del nostre món.

També podrem disfrutar de les seves expressions en el camp del teatre amb la participació del Forn del Teatre.

Participa FORN DEL TEATRE PA`TOTHOM

ALUMNES QUE PARTICIPAN A LA EXPOSICIÓ

ANGELITA AMAYA TORRADO, HADI ALALI, ISMAEL DE LA ROSA, DANIEL FERNANDEZ, NICOLAS FONTES, ANGEL RUIZ, JUDITH CANO, MARC CARRUITERO, ANTONIO HEREDIA, JOSUÉ MORETA, FRANCISCO PÉREZ, RAYAN DOGHMOCH, MOHAMMED HAMADOU, MARK LANCHO, PABLO MARTIN, DIDAC CASANOVAS, ACHRAF ELGANDI, JOHN HIDALGO, BRIAN LÓPEZ, RAZZA BASHARAT, SAID HIRECHE, EMANUEL NUÑEZ, DANIELA PEREZ, NOE RODRÍGUEZ, N`NABINTY SOUMAH, ALEX BEN MAATOUK, ANTHONY NUÑEZ, IMAD SENIANI y AMAR DIAYE

Inauguracio: dijous 16 de abril, 11.30 h.

La exposicio estará fins el diumenge 3 de maig inclos

La imagen es de RAYAN DOGHMOCH