PROJECTE DEL LLIBRE DE “4 AÑOS DE TESTIMONIO FOTOGRÁFICO

El llibre reflexa el treball d’un grup de fotògrafs des de l’ocupació de la plaça de Catalunya el 15 de Maig de 2011 fins l’aprovació de l’anomenada Llei Mordassa propera a entrar en vigor, consisteix en 200 fotografies dels esdeveniments i accions socials reivindicatives a Barcelona i alguns altres punts d’Espanya, fins i tot amb un reportatge del Japó, al llarg d’aquest quatre anys. A  les fotografies s’afegeixen els escrits de diverses persones rellevants del món de la cultura, informació, lleis, etc.

Ha estat finançat mitjançat micro-mecenatge, més de 250 persones han cooperat econòmicament perquè el llibre surti a la llum.

Entre les intervencions previstes, a més dels membres de Fotomovimento, hi seran, Manel Armegol, fotoperiodista jubilat que va documentar gràficament l’activisme i la repressió a l’etapa franquista, Lali Sandiumenge, periodista, coordinadora de “Districte 15, Historias de Barcelona” i Andrés García Berrio, advocat de “Tanquem els Cies” i “Defender a Quien Defiende”, conegut defensor dels Drets Humans.

A partir de les 19h a la Sala Maria Aurèlia Campany

Col·labora